Jeugdtoernooien

De jeugdcommissie organiseert het hele jaar door leuke sportieve activiteiten voor kinderen van alle leeftijden en niveaus. Het maakt niet uit of je net bent begonnen met tennissen of al een hele tijd tennist, iedereen kan meedoen op zijn/haar eigen niveau.

Jaarlijks bepaalt de jeugdcommissie de agenda van activiteiten. Er is een aantal terugkerende toernooien, maar ook houden we graag ruimte voor nieuwe ideetjes. Inbreng vanuit de (ouders van de) jeugdleden is dan ook zeer welkom! Je kunt ons even aanschieten in het clubhuis of mailen naar [email protected]

Een jaarlijks terugkerende activiteit is de clubkampioenschappen voor de jeugd. Deze vinden meestal plaats aan het begin van het schooljaar. Je kunt je dan inschrijven voor de enkel of de dubbel in de verschillende niveaus. Tijdens dit toernooi wordt onderling fel en sportief gestreden om de beker!

In 2022 heeft de jeugdcommissie twee toernooien georganiseerd, namelijk het openingstoernooi op 27 maart en het familietoernooi op 12 juni. Hieronder vind je een sfeerimpressie van beide gezellige toernooien. Heel fijn dat er naast een grote opkomst onder de jeugdleden ook veel ouders, grootouders en andere supporters aanwezig waren om er een gezellige familiedag van te maken!

Op 6 november 2022 is het Davis Cup toernooi gespeeld. Een spannende strijd tussen de diverse landenteams en een pannenkoekenfeest ter afsluiting!

Sfeerimpressie Openingstoernooi 27 maart 2022
Het openingstoernooi was top! Niet alleen was het weer prachtig, maar ook waren er wel 70 kinderen ingeschreven van rood en oranje tot groen en geel. Voor de jongste jeugd waren er leuke spelletjes en een clinic om kennis te maken met tennis. Groen en geel begon met een clinic en eindigde met korte onderlinge wedstrijdjes, waar fanatiek aan werd deel genomen. 

Het toernooi werd afgesloten met een paar rondjes om de wereld, waarbij een hele coole Luck Raeck trui gewonnen kon worden.

Ook op het terras was het heel gezellig met alle ouders, broertjes en zusjes, die waren komen kijken. Je kon er pizza van de hout-oven van Pepe & Tony bestellen en in het zonnetje genieten van het optreden van Menno. Al met al een topmiddag!

Sfeerimpressie Familietoernooi 5 juni 2022
Op het Familie Tennistoernooi zijn we met 34 families de sportieve strijd aan gegaan. Het was een mooie zonnige dag met veel opa’s en oma’s langs de kant, een springkussen voor de kinderen en als afsluiter overheerlijke hamburgers gebakken door Sven en Henk Martin. 

Er zijn mooie wedstrijden gespeeld, waarbij kinderen en de ouders met veel sportiviteit en gezelligheid op de baan stonden. Een dag met alleen maar winnaars! Iedereen heeft een medaille gekregen.  

De ultieme winnaar, die met de wisselbeker naar huis gaat, is de familie Ridt! Van harte gefeliciteerd!