Jeugd Toernooien

Openingstoernooi

Begin april is er het openingstoernooi om het nieuwe buitenseizoen weer even op te starten. Je speelt zoveel mogelijk dubbelwedstrijdjes met verschillende kinderen. Aan het einde tellen we de punten en kunnen de eerste prijzen van het seizoen worden uitgereikt. Ook als je nog geen lid bent van onze club kan je op deze dag kennis maken met tennis.  

Familietoernooi

Begin juli organiseren wij het altijd gezellige familietoernooi. Plezier in het tennissen staat deze dag centraal. Je kunt je opgeven samen met je vader, moeder, oma of buurman en jullie spelen dan samen op de sterkte van de jeugdspeler. Jullie spelen in je eigen poule een allemaal korte wedstrijdjes. Uiteraard is er ook een lekkere lunch en vooral ook een heleboel tennisplezier!  

Jeugdclubkampioenschappen (JCK)

Begin van het schooljaar vindt de strijd om de titel Jeugd Clubkampioen Luck Raeck 2018 plaats in verschillende categorieën. Je kunt dan inschrijven voor enkel en voor dubbel. Voor de kinderen die met rode of oranje ballen spelen plannen we alle wedstrijden op 1 middag. Als de inschrijving geopend is (vanaf 19 juni) kun je je inschrijven via mijnknltb.toernooi.nl.  

Herfsttoernooi

Op de eerste 2 dagen van de herfstvakantie (maandag/dinsdag) is het tijd voor het bekende Luck Raeck herfsttoernooi. Overdag worden er wedstrijdjes gespeeld en op maandagavond organiseren we een bijzonder avond. Wat dit gaat worden blijft nog even geheim!  

Wintertennis

In de winter gaan we op een aantal zondagochtenden tussen kerst en de voorjaarsvakantie lekker tennissen in de hal tussen 10 en 12. Het is handig als je hiervoor inschrijft, maar ook voor last-minutespelers is er altijd wel een plekje. De data voor 2019 zijn nog niet bekend.