Voorjaarscompetitie Senioren

Voorjaarscompetitie Luck Raeck

 

Voorjaarscompetitie KNLTB

Ieder jaar neemt tennisvereniging Luck Raeck met een groot aantal teams deel aan de KNLTB competitie in het voorjaar. Heren-, dames- en gemengde teams spelen wekelijks tegen andere clubs uit de regio met als doel leuke wedstrijden te spelen en kampioen te worden in hun klasse. Naast dit sportieve element is ook het teamgevoel en de gezelligheid een belangrijk element. Alle leden van Luck Raeck kunnen zich met een team of individueel aanmelden voor de competitie.

 

Procedure aanmelden voorjaarscompetitie

De inschrijving voor de voorjaarscompetitie vindt ieder jaar plaats vanaf medio november tot begin december. Zodra de inschrijving voor de KNLTB voorjaarscompetitie van start gaat, verschijnt er op de website www.luckraeck.nl en de Clubapp via een nieuwsbericht informatie over de competitie.

Houd de website en Clubapp in de gaten!

 

Dag Competitieleiders (CL)

Tijdens de lopende voorjaarscompetitie wordt door de Competitie Commissie iedere speeldag/avond één team aangewezen om de rol van CL te vervullen. Als CL ben je aanspreekpunt voor de overige teams en zorg je voor een ordelijk verloop van de wedstrijden. De Vereniging Competitie Leiders leveren een baanschema aan, waar je als CL gebruik van maakt voor de baanverdeling. Je bent CL op een dag dat je team thuis speelt.

 

Verkort & Compact Spelen

Tijdens de Voorjaarscompetitie senioren (m.u.v. 8&9 Tennis) geldt voor alle dubbelpartijen (DD, HD en GD) Verkort Spelen. Dat betekent dat er een beslissende wedstrijdtiebreak (10 punten) wordt gespeeld op het moment dat in een dubbel de stand één set gelijk is. Voor 8&9 Tennis geldt compact spelen. Klik hier voor meer informatie over Verkort & Compact Spelen.

 

Zie ook het Competitiereglement Luck Raeck voor de voorwaarden, procedure van inschrijven en procedure van loten.

Voor meer vragen over de Senioren competitie kun je terecht bij [email protected]