Najaarscompetitie

Luck Raeck neemt elk jaar met een groot aantal teams deel aan de KNLTB Najaarscompetitie. Deze begint in september en eindigt in oktober. Onze vereniging heeft heren-, dames- en gemengde teams die wekelijks tegen andere clubs uit de regio spelen met als doel leuke wedstrijden te spelen en kampioen te worden in hun klasse. Naast het sportieve element is ook het teamgevoel en de gezelligheid een belangrijk onderdeel van de competitie bij Luck Raeck. Alle leden van onze vereniging kunnen zich individueel of als team aanmelden voor de najaarscompetitie.

Procedure aanmelden najaarscompetitie
De aanmelding voor de KNLTB Najaarscompetitie vindt jaarlijks plaats vanaf medio juni tot eind juni. Zodra de aanmelding voor de inschrijving van start gaat, verschijnt er op onze website en in de ClubApp een nieuwsbericht met informatie over de competitie en hoe je je kunt inschrijven. De Vereniging Competitie Leider (VCL) schrijft de teams in bij de KNLTB.  

Houd dus website en ClubApp in de gaten! Als je de ClubApp nog niet hebt geïnstalleerd, doe dit dan snel! Zo mis je geen belangrijke informatie en ben je er op tijd bij om je in te schrijven voor de competitie.

Dag Competitieleiders (CL)
Tijdens de najaarscompetitie wordt door de Competitie Commissie iedere speeldag/avond één team aangewezen om de rol van CL te vervullen. Als CL ben je het aanspreekpunt voor de andere teams en zorg je voor een ordelijk verloop van de wedstrijden. De Vereniging Competitie Leiders leveren een baanschema aan, waar je als CL gebruik van maakt voor de baanverdeling. Je bent CL op een dag dat je eigen team thuis speelt.

Captains WhatsApp groep
Alle captains worden toegevoegd aan de Captains WhatsApp groep. Hierin worden mededelingen van de VCL geplaatst, kan gecommuniceerd worden over de weersomstandigheden en baanbeschikbaarheid en kunnen captains verzoeken doen voor invallers.

Zie ook het Competitiereglement voor de voorwaarden, inschrijf- en lotingsprocedures.

Voor meer vragen over de Senioren competitie kun je terecht bij [email protected]