Club van 100

Wil je Luck Raeck nog een beetje leuker maken? Geef je op als lid van de Club van 100.

Wat is de Club van 100?
Een groep mensen die Luck Raeck een warm hart toedragen en daarvoor op vrijwillige basis per jaar een bedrag van € 100 doneren, of een ander bedrag (hoger of lager). Het grootste deel van het beschikbare geld wordt besteed aan de aanschaf van leuke extra’s voor onze leden. In voorgaande jaren zijn bijvoorbeeld een tafeltennistafel voor de jeugd en de banken op de tennisbanen gekocht. 

Wat krijg je ervoor terug?
Een goed gevoel om iets te kunnen betekenen voor de club. En een uitnodiging voor de jaarlijkse Sponspor- en Vrijwilligersdag.

Wie kan er lid worden van de Club van 100?
Uiteraard de leden en oud-leden van T.V. Luck Raeck, maar ook ouders van (jeugd)leden en in het algemeen eenieder die onze vereniging een warm hart toedraagt.
 
Wie bepaalt wat er met het geld gaat gebeuren?
Elke donateur mag met een suggestie komen waar het geld aan besteed kan worden. In overleg met het bestuur zal bepaald worden waar de gelden naar toe gaan.

Lid worden?
Geef je op via [email protected]. Zonder opzegging wordt de Club van 100 elk jaar doorgezet. Er is geen opzegtermijn aan verbonden, dus als je wilt stoppen gebeurt dit direct.