Clubkampioenschappen jeugd

Een wedstrijd tennissen, misschien wel jeugdclubkampioen 2024 worden! Schrijf je nu in voor de jeugd clubkampioenschappen! Inschrijven kan tot 10 augustus.

Er wordt gespeeld van zaterdag 24 augustus tot en met zaterdag 31 augustus, maandag 26 augustus uitgezonderd. Rood en oranje speelt uitsluitend op een of twee dagdelen op zaterdag 24 en zondag 25 augustus. 

De speeltijden zijn als volgt:

  • Zaterdag 24 en zondag 25 augustus van 11 tot ongeveer 17 uur
  • Dinsdag t/m vrijdag van 16 tot ongeveer 20 uur
  • Zaterdag 31 augustus van 10 tot ongeveer 15 uur

Rood en oranje
Rood speelt in poule systeem (meerdere wedstrijdjes) alleen een singel op een dagdeel in het voorweekend. Dit zijn korte wedstrijden, zoals in de competitie verband ook wordt getennist. Oranje speelt om 1 gewonnen set tot 4 games (zelfde als in competitie verband) en kan voor enkel en of dubbel (mag gemend zijn) ingeschreven worden. Schrijf je hier in.

Groen, junioren 11 t/m 14 en junioren 13 t/m 17
Groen en junioren 11 t/m 14 jaar spelen om twee gewonnen sets tot 4 en de eventuele 3e set een tie-break (zelfde als in competitie verband). De junioren 13 t/m 17 jaar spelen om twee gewonnen sets tot de 6 en ook de eventuele 3e set een super tie-break (tot 10 gewonnen punten). Je kan je inschrijven voor een singel en/of dubbel (dubbel mag ook gemengd zijn). We proberen zoveel mogelijk poules te maken (afhankelijk van het aantal inschrijvingen), zodat je meerdere wedstrijden speelt.
Let op: dit jaar gaat de inschrijving via toernooi.nl. Hiervoor maak je eerst een account aan voor je kind. Schrijf je hier in voor geel junioren 11 t/m 14 jaar en/of 13 t/m 17 jaar en groen

We maken er weer een gezellige week van. Neem ouders, opa/oma en vrienden en vriendinnen mee om je aan te moedigen!