Racketavond op de woensdagen

Op woensdag 7 april 2021 gaan we weer van start. Kleine veranderingen t.o.v. voorgaande jaren: Duur van 19:30 tot 21:30. Wanneer je komt MOET je per WhatsApp aangeven dat je komt (06-2266 0014). Dit komt door de Covid-regels. Verzamelplaats bij baan-4. Clubhuis nog gesloten. 

Even voorstellen: Sedert de zomer 2019 ben ik, Robert Fortuin, de organisator voor de Racketavond. Deze avond staat  in het teken van gezelligheid met de mede tennisser.

In de zomermaanden wordt vanaf begin april tot eind september (bij goed weer tot halverwege oktober) wekelijks op woensdagavond de racketavond georganiseerd.

Tijdens de racketavonden worden leden willekeurig aan elkaar gekoppeld om gezellig een paar dubbels te spelen, maar een single kan ook. Hierbij wordt ook gekeken naar speelsterkte. Een mix dubbel of dames cq heren dubbel behoort tot de mogelijkheden.

Bij een oneven aantal tennissers zal er gedurende de tennis tijd geen Amerikaantje of Russenroulette gespeeld worden, maar zal er een turn arround wissel plaatsvinden. Dat betekend dat er 1 tennisser op de bank zit en bij de eerste gewonnen game vervolgens clockwise gewisseld wordt zodat men niet lang hoeft te wachten. 

Dus ben je net lid bij TV Luck Raeck en zijn je tennis moves nog niet je dat of wil je graag een keer met andere mensen tennissen? Of wil een competitieteam samen stellen, dan is de Racketavond de ultieme oplossing.  

Kom gezellig meedoen!

Tijd: 19.30 uur t/m 21.30 uur, kom op tijd, dat is voor een ieder wel zo prettig. Kom je te laat dan word je niet uitgesloten van deelname, maar kan het een wachttijd tot gevolg hebben. Let op: De racketavond zal niet doorgaan als er banen nodig zijn voor het open toernooi, zomeravondtennis of clubkampioenschappen, teveel water op de baan staat of het regent dusdanig dat het niet leuk is om op de baan te staan.  

We hebben een groeps-app (WhatsApp). Als je in deze groep bent ingeschreven ontvang je een app-je over het eventueel niet doorgaan van de avond of ander relevant racket-nieuws. Op deze app kun je ook een berichtje tot kort voor de aanvang plaatsen waarmee je aankondigt mee te doen. Inschrijven voor deze groeps-app gaat via mij.

Wil je meer informatie over de racket-avond dan kun je mij bereiken per email [email protected] of 06 22 66 00 14.