Racketavond op de woensdagen

Even voorstellen: Sedert de zomer 2019 ben ik, Robert Fortuin, de organisator voor de Racketavond. Deze avond staat in het teken van gezelligheid met de mede tennisser.
In de zomermaanden wordt vanaf begin april tot eind oktober wekelijks op de woensdagavond de racketavond georganiseerd.

Tijdens de racketavonden worden leden willekeurig aan elkaar gekoppeld om gezellig een paar dubbels te spelen, maar een single kan ook. Hierbij wordt ook gekeken naar speelsterkte.
Een mix dubbel van dames c.q. herendubbel behoort tot de mogelijkheden.
Bij een oneven aantal tennissers zal er gedurende de tennis tijd geen Amerikaantje gespeeld worden, maar zal er een turn arround wissel plaatsvinden. Dat betekent dat er 1 tennisser op de bank zit en bij de eerste gewonnen game vervolgens clockwise gewisseld wordt zodat men niet lang hoeft te wachten. 

Dus ben je net lid bij TV Luck Raeck en zijn je tennis moves nog niet je dat of wil je graag een keer met andere mensen tennissen? Of wil een competitieteam samenstellen, dan is de Racketavond de ultieme oplossing.  

Kom gezellig meedoen!

Tijd: 19.30 uur t/m 22.00 uur, kom op tijd, dat is voor iedereen wel zo prettig. Kom je te laat dan word je niet uitgesloten van deelname, maar kan het een wachttijd tot gevolg hebben. Let op: De racketavond zal niet doorgaan als er banen nodig zijn voor het Open Toernooi, Zomeravondtennis of Clubkampioenschappen, te veel water op de baan staat of het regent dusdanig dat het niet leuk is om op de baan te staan.

We hebben een groeps-app (WhatsApp). Als je in deze groep bent ingeschreven ontvang je een app-je over het eventueel niet doorgaan van de avond of ander relevant racket-nieuws. Op de dag zelf kun je ook een berichtje sturen naar onderstaande telefoonnummer dat je mee wil doen. Verzamelen bij baan 4.

Inschrijven voor deze groeps-app gaat via onderstaand telefoonnummer.
Wil je meer informatie over de racket-avond dan kun je mij bereiken per mail [email protected]  of 06 22 66 00 14.