Racketavond 2019

Even voorstellen;

Voor de zomer 2019 ben ik, Robert Fortuin, de organisator voor de Racketavond, deze avond zal in het teken staan van gezelligheid met de mede tennisser.

In de zomermaanden wordt van 3 april t/m 30 september 2019 (bij goed weer tot halverwege oktober) wekelijks op woensdagavond de racketavond georganiseerd.

Tijdens de racketavonden worden leden willekeurig aan elkaar gekoppeld om gezellig een paar dubbels te spelen, maar een single kan ook, hierbij wordt ook gekeken naar speelsterkte. Wanneer er voldoende mensen zijn zal een mix dubbel of dames cq heren dubbel tot de mogelijkheden behoren.

Bij een oneven aantal tennissers zal er gedurende de tennis tijd geen Amerikaantje of Russenroulette gespeeld worden, maar zal er turn arround wissel plaatsvinden. Dat betekend dat er 1 tennisser op de bank zit en bij de eerste gewonnen game volgens clockwise gewisseld wordt zodat men niet lang hoeft te wachten. Deze verandering wordt voor dit seizoen toegepast en we gaan het ervaren.

Want ben je net lid, bij TV Luck Raeck en zijn je tennis moves nog niet je dat of wil je graag een keer met andere mensen tennissen? Of een competitieteam samen willen stellen, dan is de Racketavond de ultieme oplossing.  

Kom gezellig meedoen!

Tijd: 19.30 uur t/m 22.30 uur, kom op tijd, dat is voor een ieder wel zo prettig. Kom je te laat dan wordt je niet uitgesloten van deelname, maar kan een wachttijd tot gevolg hebben. Let op: De racketavond zal niet doorgaan als er banen nodig zijn voor het open toernooi, zomeravondtennis of clubkampioenschappen, teveel water op de baan staat of het regent dusdanig dat het niet leuk is om op de baan te staan. Dit wordt een halfuur voor aanvang op de website aangegeven. Wil je meer informatie dan kun je mij bereiken per email [email protected] of 06 22 66 00 14.          

Jouw ballen zijn geld waard

Het is nog niet bij iedereen bekend, maar al een paar jaar hebben wij inzamelemmers voor oude tennisballen staan in de hal en in de kantine. Onze vereniging krijgt hiervoor 7,5 eurocent per stuk en het milieu wordt niet belast met oude ballen, die de bosjes ingeslagen worden. Deponeer daarom altijd jouw oude tennisballen in deze inzamelemmers. Onze vereniging is er mee gebaat en ook het milieu!