Racketavond op woensdag

De Racketavond staat in het teken van gezelligheid in combinatie met een balletje slaan. Hij wordt het gehele jaar wekelijks op woensdagavond gehouden van 19.30-22.00 uur.

Kom gezellig meedoen!

Tijdens deze avonden worden leden willekeurig aan elkaar gekoppeld om gezellig een paar dubbels of mixen te spelen, maar een single kan ook. Hierbij wordt ook gekeken naar speelsterkte. Bij een oneven aantal tennissers wordt gedurende de tennistijd geen Amerikaantje gespeeld, maar een turn arround wissel plaatsvinden. Dat betekent dat één tennisser op de bank zit en bij de eerste gewonnen game vervolgens clockwise gewisseld wordt, zodat men niet lang hoeft te wachten. 

Ben je net lid bij Luck Raeck en wil je je tennis moves nog verder ontwikkelen of wil je graag een keer met andere mensen tennissen? Of wil een competitieteam samenstellen, dan is de Racketavond de ultieme oplossing.  

Gaat het door?

De Racketavond zal niet doorgaan als er banen nodig zijn voor het Open Toernooi, Zomeravondtennis of Clubkampioenschappen, of als er teveel water op de baan staat of het dusdanig regent dat het niet leuk is om op de baan te staan.

Contact

Er is een groeps-app (WhatsApp). Als je in deze groep bent ingeschreven ontvang je een appje over het eventueel niet doorgaan van de avond of ander relevant Racketavond nieuws. Op de dag zelf kun je ook een berichtje sturen naar onderstaand telefoonnummer dat je wilt meedoen. Verzamelen bij baan 4.

Inschrijven voor deze groeps-app gaat via onderstaand telefoonnummer. Wil je meer informatie over de Racketavond dan kun je Robert Fortuin bereiken per email [email protected] of via 06 22 66 00 14.