Lidmaatschap

Wil je (weer) gaan tennissen? Kom dan spelen bij Luck Raeck, een actieve tennisvereniging op de rand van Utrecht. Luck Raeck beschikt over 8 nieuwe Top Clay tennisbanen waar je zomer en winter op kunt spelen. Daarnaast zijn er nog 3 gravelbanen. Er worden vele sportieve activiteiten georganiseerd, zowel voor beginnende als ervaren leden! Uiteraard bieden onze trainers ook tennisles op ieder niveau.   

Een lidmaatschap loopt van 1 november tot en met 31 oktober. Tussentijds instromen is vanzelfsprekend mogelijk. Zonder opzegging wordt het lidmaatschap jaarlijks stilzwijgend verlengd. Opzegging dient uiterlijk 31 oktober bij onze ledenadministratie binnen te zijn. Meer informatie over wijzigen of opzeggen vind je hier.  

Tarieven
Luck Raeck biedt verschillende soorten lidmaatschappen, deze vind je bij Tarieven.

Aanmelden 
Als je je direct wilt inschrijven, kan dat via het Inschrijfformulier. 

Tennisles
Zowel voor startende als ervaren tennissers is er mogelijkheid om tennisles te nemen. Meer informatie is te vinden op Tennisles. Jeroen Overbeeke is onze clubtrainer en aanspreekpunt voor de lessen. Daarnaast is er een samenwerking met Tennisschool Driessen Tennis. 

Nieuwe Ledencommisie
De ‘Nieuwe Ledencommissie’ helpt nieuwe leden op weg binnen onze club. Zij kunnen je o.a. helpen met het vinden van tennismaatjes, de weg wijzen naar leuke evenementen en toernooien binnen de club. In het voorjaar organiseren ze een aantal ‘Lente Tennisdagen’. Als je iets wilt vragen, stuur dan een e-mail naar [email protected].

Bardienst
Sinds 2020 exploiteert Luck Raeck het clubgebouw en de bar in "eigen beheer". Dit is gunstig voor de financiën van onze vereniging en draagt bij aan de gezellige sfeer in ons clubgebouw. Natuurlijk is dit alleen mogelijk met de steun van onze leden. Elk lid tussen de 18 en 70 jaar is verplicht om een aantal keer per jaar een bardienst te draaien. Meer informatie is te lezen op  Bardienst.

Steentje bijdragen
Tennis is een sport die je samen met anderen doet. Als vereniging draaien we op de inzet van vrijwilligers. We spelen samen en werken samen om het allemaal mogelijk te maken. Dat floreert vooral door de support van vrijwilligers. Er zijn leden die helpen in de snoeiploeg, een toernooi organiseren, bardienst draaien, etc. Welke commissies er zijn lees je bij Bestuur en Commissies. Als jij je ook als vrijwilliger wilt inzetten, dan wordt dat zeer gewaardeerd. Het is bovendien een mooie manier om meer mensen binnen de club te leren kennen.  

Vragen?
Heb je vragen over het lidmaatschap of waar je een steentje kunt bijdragen? Neem dan contact op met onze ledenadministrateur, Haye Galama, via [email protected].