Tennisles

Luck Raeck biedt zowel in de zomer als in de winter tennislessen aan jeugd en volwassenen op Top Clay banen. Het zomerseizoen loopt van april tot en met oktober; het winterseizoen van november tot en met maart. Om lessen te kunnen volgen is lidmaatschap van onze vereniging vereist. 

Trainers
Wij hebben een fantastisch team van ervaren trainers. Jeroen Overbeeke is onze clubtrainer en aanspreekpunt voor de lessen. Naast het verzorgen van tennislessen, ontvangt hij de aanmeldingen van cursisten en is hij verantwoordelijk voor de lesindeling.

De afgelopen jaren is ons ledenaantal aanzienlijk gegroeid, wat heeft geleid tot meer aanmeldingen voor tennislessen. We zijn een samenwerking aangegaan met Driessen Tennis, de tennisschool van Stein Driessen. Door deze partner hebben we onze trainingscapaciteit kunnen verruimen. Stein Driessen geeft zelf ook tennisles bij ons en is nauw betrokken bij de training van en initiatieven voor de jeugd.

Onze verenigingscoördinator, Angelique Geltink, is eerste aanspreekpunt voor trainers en tennisscholen en kan meehelpen bij de dialoog tussen ouders, jeugd, en trainers. 

Inschrijven
Leden van Luck Raeck kunnen zich hier inschrijven voor tennisles. Je komt dan op de aparte trainingswebsite, die draait op software van Planmysport. Ook de lesindeling, communicatie en registratie loopt via deze software. Het is eenmalig nodig om je persoonsgegevens in te vullen vanwege de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Op de trainingswebsite vind je tevens informatie over de trainers, het lesreglement, de privacyverklaring en de meest gestelde vragen.


Jeroen Overbeeke, Clubtrainer