Blaashal 2022-2023

Zoals jullie weten, heeft de blaashal het in het voorjaar begeven als gevolg van de storm. Alle vaste huurders hebben in het voorjaar een compensatie ontvangen voor een groot deel van de gemiste uren - als gevolg van de storm uitval en deels vanwege Covid uitval. 

Hoe nu verder voor de winter van 2022-2023?
In overleg met het bestuur van Luck Raeck, zijn we tot de conclusie gekomen dat in ieder geval het komend winterseizoen 2022-2023 GEEN blaashal zal worden opgezet. Dat betekent dat we deze winter geen hal of indoor Tennis zullen aanbieden bij Luck Raeck. 

Welke afweging is gemaakt?
Een combinatie van factoren maakt het niet mogelijk om dit nog voor de komende winter uit te voeren. De voornaamste reden is dat de kosten van een nieuwe hal en bijbehorende installatie dusdanig hoog zijn, dat dit voorgelegd dient te worden aan de leden van de tennisvereniging Luck Raeck.   * Daarnaast is de levertijd van de hal en de installatie dusdanig onzeker dat we dit in het voorjaar wisten dat dit met een aanzienlijke zekerheid niet op tijd geleverd zouden krijgen voor het begin van het winterseizoen.  * Tenslotte heeft Luck Raeck sinds dit jaar de beschikking over 8 Top Clay banen. Deze banen zijn in natte en koudere periodes beter en ook langer beschikbaar voor een partijtje tennis. Daarmee zal ook een algehele evaluatie gaan plaatsvinden of we als vereniging überhaupt nog een blaashal willen aanschaffen. We werken er naar toe om medio 2023 een definitief besluit te nemen.

Consequentie
De leden van Luck Raeck kunnen gedurende de wintermaanden - met hun Luck Raeck lidmaatschap - gewoon gebruik maken van de (nieuwe) Top Clay buitenbanen bij Luck Raeck en zolang het weer het toestaat de gravelbanen  * Voor de niet-leden en externe trainers betekent helaas dit dat we deze winter geen banen beschikbaar hebben om gedurende de winterperiode bij Luck Raeck te kunnen tennissen. Mochten hierover nog specifieke vragen zijn, graag deze dan richting aan [email protected]. Nogmaals dank voor de vele support emails en ook suggesties die we hebben mogen ontvangen van diverse kanten, na het onfortuinlijke winterseizoen eerder dit jaar. We hopen jullie medio 2023 verder te informeren.