Blaashal: info en reserveren voor een seizoen

In de periode medio september tot en met maart zijn de vier vernieuwde Top Clay banen met gravel ervaring van Luck Raeck overdekt met een blaashal. In de moderne blaashal kun je met veel plezier in de winter tennissen. De wanden van de hal zijn steil, waardoor er veel ruimte is naast en boven de banen; de verlichting is heel plezierig. De lampen hangen boven de banen aan het plafond.  

Het baangebruik in de hal valt niet onder het reguliere lidmaatschap van onze tennisvereniging. De banen moeten daarom apart gehuurd worden. Je kunt één of meer baanuren huren voor het gehele winterseizoen of "losse" vrije baanuren huren. Het winterseizoen start op zaterdag 21 september 2019 en eindigt op vrijdag 13 maart 2020. In de periode woensdag 25 december 2019 tot en met woensdag 1 januari 2020 is de hal niet beschikbaar. Er zijn vier verschillende prijscategorieën afhankelijk van de dag en tijd van het baanuur. De tarieven zijn opgenomen in het aanvraagformulier.

Als je één of meer baanuren voor het gehele winterseizoen wil huren, download dan het bijgaande aanvraagformulier onder de foto, vul het in en mail het naar [email protected]  .  

Hoe je "losse" vrije baanuren kunt reseveren verwijzen wij naar de uitleg onder reserveren blaashal .  Direct klikken op de link om te reserveren https://hal.luckraeck.nl/  kan natuurlijk ook. Maak in ieder geval de reservering volledig af. Losse uren reserveren kan t/m vrijdag 13 maart 2020.

Vragen en opmerkingen 

Voor info/vragen neem contact op met de blaashalcommissie via het e-mailadres  [email protected] 

De Blaashalcommissie bestaat uit voorlopig twee leden: Cor van Alphen en Hans Bosman.

190228 Aanvraagformulier wintertennis 2019-2020 Luck Raeck.xls