Wie nemen het stokje over van de Senioren Competitiecommissie?

22 januari 2024


De dames van de Senioren Competitiecommissie gaan er na ruim 8 jaar mee stoppen. Marieke, Mirjam en Muriel hebben deze rol al die jaren met veel plezier vervuld. Nu is de tijd aangebroken om het stokje over te dragen. Het zou fantastisch zijn als enthousiaste competitiespelers samen met hen de najaarscompetitie 2024 kunnen oppakken, zodat een goede overdracht gewaarborgd is.

Wie vindt het leuk om als vrijwilliger aan de slag te gaan en zo invulling te geven aan het competitie-element bij Luck Raeck?

Het competitiewerk omvat o.a. inventariseren van de aanmeldingen, invoeren in het KNLTB-systeem, communicatie naar de captains, bijhouden en doorvoeren nieuwe wet- en regelgeving, opstellen baanschema’s en verrichten van de loting. Dit kan geheel naar eigen idee worden opgepakt en ingevuld.

Meer informatie? Mail naar [email protected].

Nieuwscategorieën


Reacties

Cor van Alphen 17-02-2024 19:09

Dank dames, zou het samen met anderen met plezier overnemen, maar ben daarvoor helaas te weinig ter plekke. Memorabel en door jullie prima begeleid zijn de zogenaamde met veel gemor omgeven "loterij avonden", alwaar de teamcaptains live konden volgen of ze in- of uitgeloot werden!

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen