Trainingen jeugd en senioren

U kunt zich weer inschrijven voor de zomerlessen voor zowel senior als jeugd  

Het is weer mogelijk om u in te schrijven voor de zomerlessen. Lidmaatschap van de vereniging is voor de zomerlessen verplicht. Voor de organisatie van tennislessen gebruikt Luck Raeck vanaf nu de software van Planmysport. Inschrijvingen, indelingen, communicatie en registratie loopt nu via één module. U kunt zich als clublid inschrijven voor de zomerlessen via https://luckraecktraining.nl Vanwege de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) zult u wel eenmalig opnieuw uw persoonsgegevens moeten invullen. Excuses daarvoor. 

Trainers voor de komende 3 jaar vastgelegd  

Het aantal clubleden is de laatste 2 jaar behoorlijk gegroeid. Dat zien we ook terug in het aantal aanmeldingen voor tennislessen. Ten opzichte van 2018/2019 zijn de aanvragen voor zomerlessen met 40% toegenomen en de winterlessen zelfs met 110% toegenomen. De lesbehoefte is dus behoorlijk gegroeid en dat vinden we fantastisch en willen we ook graag blijven stimuleren en faciliteren. Er is landelijk een grote vraag naar trainers (Luck Raeck is niet de enige club die in ledenaantal is gegroeid) en er is een behoorlijk tekort aan trainers. De laatste 2 jaar was continuïteit van onze trainers daardoor nogal een uitdaging. Voor de komende 3 jaar is deze continuïteit nu gewaarborgd door ervaren trainers in te huren bij Leidsche Rijn Tennis. Deze continuïteit resulteert in meer betrokkenheid bij de club. Jeroen Overbeeke is en blijft onze hoofdtrainer en aanspreekpunt voor de lessen. Behalve het geven van lessen zal Jeroen de aanmeldingen ontvangen en blijft hij verantwoordelijk voor de lesindeling. Naast Jeroen zijn de komende 3 jaar trainers ingehuurd bij Leidsche Rijn Tennis. Met Jeroen Overbeeke, Jeroen Jansen, Joep Laurs, Renate van Harten en Leon Krekelberg hebben we vanaf het komende zomerseizoen een goed team van ervaren trainers die de lessen gaan verzorgen. De trainers stellen zich hieronder aan jullie voor. Ga naar https://luckraecktraining.nl voor het aanvragen van zomerlessen.  

ONZE TRAINERS STELLEN ZICH VOOR

Jeroen Overbeeke  

Ik ben Jeroen Overbeeke, 58 jaar en woon in Amsterdam. Al sinds 1999 geef ik met plezier les bij Luck Raeck. Naast mijn liefde voor tennis loop ik graag hard en in de winter schaats ik iedere week. Verder is fotograferen en vogels kijken mijn passie. Het is mooi om te zien dat tennis weer in populariteit is toegenomen, dat kunnen wij ook merken aan het aantal inschrijvingen voor les. Dit belooft een mooie zomer te worden met nieuwe collega´s van Leidsche Rijn Tennis. Hopelijk zien wij je vaak op de baan en kunnen wij een positieve bijdrage leveren aan jouw tennisspel. Wij hebben er veel zin in!

Joep Laurs  

Mijn naam is Joep Laurs, 50 jaar oud en sinds 2007 geef ik met heel veel plezier les voor tennisschool Leidsche Rijn Tennis op verschillende tennisparken in provincie Utrecht. Vanaf april ga ik 1 avond lesgeven op Luck Raeck naast mijn lessen op Larsheim in Leersum. Voor iedereen die tennist is het nuttig om je tennistechniek bij te houden en af en toe te laten “checken”. Soms is een enkele eenvoudige tip al nuttig om je slagen weer op orde te krijgen. Maar ook voor tactische, mentale of fysieke vraagstukken wat betreft de tennissport kun je bij mij terecht. Wie weet zien we elkaar snel op de club!

Jeroen Jansen  

Ik ben Jeroen Jansen, 42 jaar oud en woonachtig in Breukelen. Ik ben trotse vader van mijn twee kinderen, Anna van 9 en Mats van 4. Ik geef sinds 2001 les voor tennisschool Leidsche Rijn Tennis oa op tennisvereniging Desto, LTV Breukelen, Kockengen en PVDV. Ik ben in het bezit van een A en B trainerslicentie. Afgelopen jaren heb ik ook verschillende applicatiecursussen gevolgd om mijzelf als trainer te blijven ontwikkelen. Ik heb erg veel zin in een nieuwe uitdaging en hoop op een langdurige samenwerking met Luck Raeck!

Renate van Harten  

Hoi ik zal me even voorstellen, mijn naam is Renate van Harten en ik woon momenteel in Oud-Zuilen, waarvan 2 dagen met mijn zoon Derek van 10 die natuurlijk ook tennist. Een aantal zullen mij al kennen omdat ik nu al 1 avond in de week les geef en sommige misschien van een andere vereniging. Na mijn c.i.o.s opleiding heb ik van 1991-2006 tennisles gegeven op verschillende verenigingen, waaronder ook samen met Jeroen Overbeek bij Cromwijck in Woerden. Momenteel werk ik alweer enige tijd bij Daka Sport in the Wall, dus mochten jullie nog een nieuw racket nodig hebben wat bij je niveau past zal ik je daarbij kunnen helpen. Ik kijk met veel plezier uit naar het komende seizoen en hoop dat mijn groepen met veel plezier naar de trainingen komen.