Trainingen jeugd en senioren

Je kunt je weer inschrijven voor de winterlessen. 

Voor het afnemen van lessen is lidmaatschap van de vereniging verplicht. Voor de organisatie van lessen gebruikt Luck Raeck de software van Planmysport. Inschrijvingen, indelingen, communicatie en registratie loopt via één module. Leden kunnen zich inschrijven via https://luckraecktraining.nl. Vanwege de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) zult u eenmalig opnieuw uw persoonsgegevens moeten invullen. 

Jeroen Overbeeke is onze clubtrainer en aanspreekpunt voor de lessen. Behalve het verzorgen van trainingen, ontvangt hij de aanmeldingen en is verantwoordelijk voor de lesindeling. Met Jeroen en de trainers met Leidsche Rijn Tennis heeft Luck Raeck een goed team van ervaren trainers. Ze stellen zich hieronder voor.

Samenwerking met Leidsche Rijn Tennis

Het aantal clubleden is de laatste twee jaar behoorlijk gegroeid. Dat zien we ook terug in de hoeveelheid aanmeldingen voor tennislessen.  Dat vinden we fantastisch en willen we ook graag blijven stimuleren en faciliteren. Er is landelijk een grote vraag naar trainers (Luck Raeck is niet de enige club die in ledenaantal is gegroeid) en er is een behoorlijk tekort aan tennistrainers. Daardoor was continuïteit van onze trainers de laatste jaren nogal een uitdaging. Voor de komende drie jaar is deze continuïteit gewaarborgd door ervaren trainers in te huren bij Leidsche Rijn Tennis. Dit resulteert in meer betrokkenheid bij de club.

Ga naar https://luckraecktraining.nl voor het aanvragen van lessen.  


Onze trainers stellen zichzelf voor:


Jeroen Overbeeke

Ik ben 58 jaar en woon in Amsterdam. Al sinds 1999 geef ik met plezier les bij Luck Raeck. Naast mijn liefde voor tennis loop ik graag hard en in de winter schaats ik iedere week. Verder is fotograferen en vogels kijken mijn passie. Het is mooi om te zien dat tennis weer in populariteit is toegenomen. Dat kunnen wij ook merken aan het aantal inschrijvingen voor tennisles. Hopelijk zien we je vaak op de baan en kunnen we een positieve bijdrage leveren aan jouw tennisspel. Mijn collega's en ik hebben er veel zin in!
 


Renate van Harten

Hoi, ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Renate van Harten en ik woon momenteel in Oud-Zuilen, waarvan twee dagen met mijn zoon Derek van 10 die natuurlijk ook tennist. Een aantal zullen mij al kennen omdat ik nu al 1 avond in de week les geef en sommige misschien van een andere vereniging. Na mijn c.i.o.s opleiding heb ik van 1991-2006 tennisles gegeven op verschillende verenigingen, waaronder ook samen met Jeroen Overbeek bij Cromwijck in Woerden. Momenteel werk ik alweer enige tijd bij Daka Sport in the Wall, dus mochten jullie nog een nieuw racket nodig hebben dat bij je niveau past zal ik je daarbij kunnen helpen. Ik kijk met veel plezier uit naar het komende seizoen en hoop dat mijn groepen met veel plezier naar de trainingen komen.