Blaashal: Reserveren tennisbaan per uur

Voor het reserveren van baanuren voor het gehele winterseizoen: ga naar "algemene informatie"  (Blaashal: info en reserveren voor een seizoen).

 

RESERVEREN 'LOSSE' TENNISBAAN IN DE BLAASHAL

De blaashal zal dit winterseizoen van 6 november 2021 tot 26 maart 2022 te gebruiken zijn. 

In de week van 6 november zal het reserveren van banen mogelijk zijn.  

De losse huur van een tennisbaan zal door Luck Raeck leden dit jaar -2021- voor het eerst via de KNLTB Club App gedaan kunnen worden. Luck Raeck leden konden al gebruik maken van het boeken van de tennisbanen via de Club App gedurende het zomerseizoen en nu dus ook de tennisbanen in de blaashal. Dit betekent: boeken én betalen ook via de KNLTB Club App!

De app is gratis voor Luck Raeck leden eenvoudig te downloaden via de App Store of Google Play. Houd je ledenpas bij de hand voor je KNLTB bondsnummer. Vergeet vooral niet om de pushberichten aan te zetten via instellingen zodat je op de hoogte gehouden wordt van je boekingen.  

Een losse baan huren kost Eu25/uur op doordeweekse dagen tot 19 uur en gedurende het weekend EU20/uur. Dus de tarieven zijn voor iedereen gelijk. Banen kunnen voorals nog alleen per uur geboekt worden.

Het huren van een tennisbaan in de blaashal voor niet-leden

Via de KNLTB Meet & Play App (ook gratis te installeren via de App Store of Google Play) kunnen niet Luck Raeck leden eenvoudig en direct een tennisbaan in onze blaashal boeken én betalen. Via deze Meet & Play App kun je direct de beschikbaarheid van de tennisbanen zien, boeken en betalen. Deze app faciliteert dus hetzelfde als de Club App voor de eigen leden voor dezelfde tarieven: EU25/uur op doordeweekse dagen tot 19 uur en gedurende het weekend Eu20/uur.

Via de website www.tennisboeker.nl kan een boeking voor de huur in de blaashal ook gedaan worden. 

Vragen en opmerkingen 

Voor info/vragen neem contact op met de blaashalcommissie via het e-mailadres  [email protected]

Mocht het onverhoopt niet lukken op deze manier een baan te boeken neem dan contact op met de blaashalcommissie.