Over ons

Welkom bij Tennisvereniging Luck Raeck

De vereniging is op 30 maart 1960 opgericht. De eerste jaren speelde men in het centrum van Maarssen. Later is de club overgegaan naar het huidige sportpark, gelegen op de grens van Maarssen en Utrecht.

Luck Reack is een gezellige tennisvereniging voor tennisliefhebbers uit Maarssen, Utrecht en omgeving. Op onze locatie aan de rand van Maarssen beschikken we over 11 verlichte tennisbanen, waarvan 7 gravel en 4 Top Clay (vernieuwd in 2019). Daarnaast zijn er 2 mini-baantjes beschikbaar voor kinderen. Bij Luck Raeck is er geen wachtlijst dus meld je aan en kom tennissen. Iedereen is welkom!

Onze vereniging heeft vijf beleidsuitgangspunten:

• plezier in de tennissport, ieder op zijn/haar eigen sterkte;
• presteren op een zo hoog mogelijk tennisniveau;
• gezelligheid binnen de vereniging;
• goede organisatie van de vereniging;
• tennissen is het gehele jaar mogelijk.

Er wordt dus veel aandacht aan opleiding en competitie gegeven. Wij gaan voor de getalenteerde tennisser op zoek naar een zo hoog mogelijk tennisniveau. Maar Luck Raeck is vooral ook een vereniging waar u op uw eigen niveau gezellig een balletje kunt slaan.

Het bovenstaande proberen we waar te maken door het organiseren van vele (tennis) evenementen zoals het Luck Raeck Open, toss ochtenden en -avonden, Zomeravondtennis en nog vele andere activiteiten. Kom eens gezellig langs om te kijken of tennis iets voor je is!

Over al de activiteiten wordt u door middel van deze website nader geïnformeerd en op de hoogte gehouden.