Welkom bij Tennisvereniging Luck Raeck!

Luck Raeck is een gezellige tennisvereniging voor tennisliefhebbers uit Maarssen, Utrecht en omgeving. Op onze locatie aan de rand van Maarssen hebben we maar liefst 11 verlichte tennisbanen, waarvan 8 Top Clay en 3 gravel. Bij Luck Raeck is er geen wachtlijst dus meld je snel aan en kom tennissen. Iedereen is welkom!

De vereniging is op 30 maart 1960 opgericht. De eerste jaren speelde men in het centrum van Maarssen. Later is de club overgegaan naar het huidige sportpark, gelegen op de grens van Maarssen en Utrecht.

We hebben vijf beleidsuitgangspunten die we hoog in het vaandel hebben staan, namelijk:

  • plezier in de tennissport, ieder op zijn/haar eigen sterkte;
  • presteren op een zo hoog mogelijk tennisniveau;
  • gezelligheid binnen de vereniging;
  • goede organisatie van de vereniging;
  • tennissen is het gehele jaar mogelijk.

We besteden veel aandacht aan opleiding en competitie, en streven naar het hoogst mogelijke niveau voor getalenteerde tennissers. Maar we vinden het vooral belangrijk dat iedereen op zijn of haar eigen niveau gezellig een balletje kan slaan.

Om deze doelen te bereiken organiseren we regelmatig (tennis)evenementen, zoals het Luck Raeck Open, de racketavond, het Zomeravondtennis en nog vele andere activiteiten. Hierbij staat plezier en gezelligheid altijd voorop!

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze vereniging en wil je eens komen kijken of tennis iets voor jou is? Kom dan gerust langs en maak kennis met onze leden en locatie!