Zomeravondtennis 1e week

01 augustus 2022


Op maandag 25 juli ging het zomeravondtennis voor het 30e jaar van start bij Luck Raeck. De traditie wil dat dit toernooi mooi weer met zich meebrengt. Dat gold ook deze keer. De banen lagen er puik bij en 7 daarvan hadden we nodig voor onze 28 deelnemers. In twee ronden werd strijd geleverd, gelachen en soms vertwijfeld gezucht omdat de bal niet deed wat er van hem verwacht werd.

Het nieuwe organisatiecomité bestaande uit Nikki Weenink, Jacco Koeleman en Joost Tanis en voor de continuïteit ondersteund door Haye Galama, kon aan het eind van de avond de prijzen uitreiken. Allereerst mocht Vincent Honigh het chocoladetablet voor “sportiefste speler van de avond” in ontvangst nemen omdat hij bereid was geweest ruim een uur op het terras te wachten zodat hij ons in de 2e ronde aan de 28e speler  hielp en wij de viertallen voor de dubbels weer rond hadden!

Maar er ging ook een flesje wijn en een bus tennisballen naar de winnaar en winnares van de avond. Deze prijzen waren dik verdiend door Frans Galama en Margriet van Dijk.

Op donderdagavond meldden zich wederom 28 spelers voor de 2e avond van het toernooi. En opnieuw werd er sportief gestreden om de winst. Aan het slot van de avond ontving Hans Niekerk –tot zijn eigen verbazing en genoegen- als eerste een prijs: het grote tablet chocolade en wel voor de “meest blits geklede deelnemer”!

De flesjes wijn en blik tennisballen waren deze avond voor respectievelijk Niki Weenink en Rob van Dommelen.

Op de slotavond zal zowel voor de dames als voor de heren de Ton Bleijenbergh wisseltrofee worden uitgereikt aan de deelnemers die over de 6 avonden cumulatief het beste gespeeld hebben. Na de eerste week gaan Rob van Dommelen en Mieke Joosten aan kop in deze strijd. Maar er kan nog veel veranderen, want we hebben nog twee weken te gaan! 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen