Word jij onze nieuwe sponsor?

09 februari 2019


Kom dan op zaterdag 9 maart 2019 naar onze prachtige club om onze ambities te horen en zien!
 
Tennisvereniging Luck Raeck is op zoek naar nieuwe sponsors. Dat kunnen leden met een eigen bedrijf zijn of leden die graag het bedrijf waar ze werkzaam zijn, willen promoten.
 
Door de economische crisis en ondercapaciteit bij de club heeft sponsoring de laatste jaren niet of nauwelijks aandacht gehad. In 2018 is daar nieuw leven in geblazen. Zo is er een nieuwe sponsorbrochure gemaakt, waar de instap om te sponsoren laagdrempelig is gemaakt. Zo kan een sponsor al vanaf € 275,00 per jaar instappen! Voor verdere informatie verwijzen we naar de bijgesloten brochure.
 
De middag start om 12:30 uur, vanaf 13:00 uur spelen we een minitoernooi met een aantal dubbels in de blaashal. Ongeveer om 16:00 uur sluiten we het minitoernooi af met een hapje en een drankje. Vanaf 17:30 uur staat er een heerlijk buffet klaar. Om 20.00 uur sluiten we deze dag af.
 
Luck Raeck vindt dat sponsoring 2-richtingsverkeer moet zijn. Daarom leggen we tussendoor graag aan je uit wat de sponsormogelijkheden zijn en wat die samenwerking dan inhoudt.
 
Wil je alleen bij de borrel en/of het buffet aanschuiven, dan horen we dat graag.
 
In verband met de noodzakelijke voorbereidingen graag vóór vrijdag 1 maart aanmelden via [email protected].

sponsorbrochure

Nieuwscategorieën