Update coronavirus

13 maart 2020


Beste leden,  

Op 12 maart 2020 heeft premier Rutte nieuwe maatregelen bekendgemaakt tegen de verspreiding van het coronavirus. Deze maatregelen hebben grote effecten op de dagelijkse activiteiten. Ook de adviezen van NOC*NSF en de KNLTB sluiten hier naadloos op aan.  

Het bestuur van T.V. Luck Raeck heeft daarom besloten om vanaf heden alle evenementen/bijeenkomsten tot en met 31 maart af te gelasten.  

Onder deze bijeenkomsten vallen o.a:

  • open dag jeugd;
  • Battle of Competitieteams;
  • start rode en oranje jeugdcompetitie.  

Omtrent de start van de senioren voorjaarscompetitie op zaterdag 6 april is op dit moment nog geen uitstel bekend.  

Alle trainingen gaan vooralsnog wel door. Leden die ziekteverschijnselen hebben, worden uitdrukkelijk verzocht niet naar de training te komen. Verder vragen we alle leden de RIVM-richtlijnen te volgen.  

Het ontmantelen en afbreken van de blaashal start vanaf komende zaterdag 14 maart en neemt een aantal dagen in beslag. Ook start het voorjaarsonderhoud aan de banen, zodra deze werkzaamheden zijn afgerond en de banen bespeelbaar zijn, melden wij dat op de website.  

Als daartoe aanleiding bestaat, komen wij met aanvullende informatie via website en/of nieuwsbrief. Blijft vooral de actuele nieuwsberichten volgen.  

Meer informatie:


Met vriendelijke groet,  

Cor van Alphen
Hans Bosman
Bert Gaarkeuken
Jeroen Hoefakker
Harro Ridt    

Nieuwscategorieën