Ton Bleijenbergh Zomertennis 2019

26 juni 2019


In 1993 heeft Ton dit zomerevenement opgezet. En in een lange reeks van jaren heeft hij het georganiseerd en aangestuurd. Dit zomertennis draagt het DNA van onze onlangs overleden club-icoon: via zijn geliefde tennissport mensen samen brengen en met elkaar sportieve en fijne tijden beleven. Niet alleen in die spirit, maar ook in de naam blijft dit evenement vanaf nu aan hem verbonden.  

Het Ton Bleijenbergh Zomertennis wordt gespeeld op maandag- en donderdagavonden. Het zijn in principe alleen “dubbels”. Je geeft je als eenling op; de organisatiecommissie bepaalt wie met wie tegen wie speelt. Iedere avond zijn er twee rondes. De 1e ronde start om 19.45 en de 2e om 21.15 uur. Je kunt beide rondes spelen, maar als je dat wilt kun je je ook beperken tot één van beide rondes. De speeldata zijn 22, 25, 29 juli, 1, 5 en 8 augustus. De kosten zijn éénmalig € 4,=. Daarvoor kun je alle 6 avonden spelen, maar als je slechts een enkele keer kunt, ben je ook van harte welkom!  

Inschrijven doe je door een email te sturen aan [email protected] en te vermelden:

  • Voornaam + achternaam
  • Man/vrouw
  • E-mailadres + telefoonnummer (liefst 06)
  • En bovenal: Of je de 1e, de 2e of beide rondes wilt spelen
  • Als je voor het eerst mee doet, geef dan aan wat volgens jou je speelsterkte is Let op: schrijf je zo snel mogelijk in ! Vol=vol, wie het eerst komt, .....  

Je kunt je voor alle dagen en rondes in één keer opgeven, maar je mag het ook per speeldag doen. Als je je maar opgeeft vóór 16.00 uur van de speeldag ! Dat geeft ons namelijk de tijd om even stevig te puzzelen met de indeling van de banen. We streven er met zorg naar om boeiende partijen te organiseren waarbij je met en tegen zo veel mogelijk andere spelers de strijd aanbindt. Heb je de deadline van 16.00 uur gemist en je wilt toch graag spelen: meld je zo snel mogelijk. We zullen zeker proberen je alsnog in te delen, maar je kans op een boeiende partij zal mogelijk wel wat kleiner zijn. En mocht je op het laatste moment verhinderd zijn dan geef je dat uiteraard ook zo snel mogelijk aan ons door?!  

Een kwartiertje vóór de aanvang van de wedstrijd meld je je present bij het organiserend comité. Bij de 1e keer betaal je dan de genoemde € 4,=.  

De uitslagen van de partijen worden verwerkt volgens de “Telling van Pythagoras”. Dat levert voor iedere avond prijswinnaars op en ook cumulatief over de reeks van zes avonden. Maar daarnaast zijn er ook nog andere prijzen in de wacht te slepen; laat je verrassen!!  

Deelname staat open voor alle speelsterktes; een beetje tenniservaring wordt wel verwacht. We verheugen ons op je deelname!

Patricia Swinnen, Mieke Joosten en Haye Galama.
(Voor: “Gaan de wedstrijden vanavond wel door?” en andere vragen: raadpleeg onze website www.luckraeck.nl) 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen