Ton Bleijenbergh overleden

20 april 2019


Vele leden en het bestuur zijn diep geschokt door het overlijden van ons erelid Ton Bleijenbergh. Ondanks de loodzware periode die Ton doormaakte, komt zijn overlijden toch nog onverwacht. Opnieuw een steunpilaar, die uit het Luck Raeck huis wordt weggerukt. 

Onderstaande informatie is op verzoek van Rina geplaatst: 

 

Lieve allemaal, 

Dit is de laatste update over Ton. Tot mijn grote verdriet is Ton zaterdagmorgen 20 april om 10.25 uur  – na een heel zware laatste week – thuis overleden.

Aan een lange periode van hoop en wanhoop, vreugde en verdriet, tegenslag en toch weer doorgaan is een einde gekomen. Het was voor Ton – sportman in hart en nieren - heel moeilijk te accepteren dat zijn conditie zo achteruitging. Daar heeft hij veel verdriet van gehad. Uit respect voor Ton zal zijn kist daarom gesloten zijn.

Tijdens zijn ziekte is de ongelofelijke hoeveelheid steunbetuigingen en blijken van medeleven voor hem en voor mij een enorme steun geweest. Daar zijn we iedereen heel, heel dankbaar voor. 

Aanstaande donderdag 25 april is er gelegenheid tot condoleren van 18.30 tot 19.00 uur in Yarden Uitvaartcentrum, Floridadreef 9, 3565 AM  Utrecht.

De crematie vindt plaats op vrijdag 26 april om 11.30 uur in Crematorium Daelwijck, Floridadreef 7, 3565 AM  Utrecht. Na afloop kunnen we elkaar ontmoeten, troosten en met elkaar herinneringen delen in de koffiekamer van het crematorium. 

De kaarten zullen morgen (maandag) in de brievenbus liggen, voor zover ik van iedereen de adressen ken.  

Nogmaals heel veel dank aan iedereen die om Ton en mij heen heeft gestaan. Het was letterlijk hartverwarmend. 

Rina de Zwart

 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen