Reminder : Aanmelding voor de KNLTB Voorjaarscompetitie en Zomeravondcompetitie 2021 sluit vrijdag 11 dec 23:59 uur!

23 november 2020


Reminder!!

De voorbereidingen voor het nieuwe competitiejaar zijn in volle gang. Aangezien nog onbekend is welke corona maatregelen er in het voorjaar 2021 zullen gelden, moet het aantal teams dat tegelijkertijd speelt, worden beperkt.

Daarom kan er tijdens de voorjaarscompetitie (april-mei) ook op zaterdagavond competitie worden gespeeld. Teams kunnen zich nu ook al aanmelden voor de zomeravondcompetitie op woensdagavond (mei-juni).

Ook als je nog geen deel uitmaakt van een competitieteam kun je je individueel opgeven. Wij proberen je dan toe voegen aan een team. Indien dat niet lukt heb je meestal als invaller regelmatig de mogelijkheid om bij verschillende teams een wedstrijd mee te spelen.

We hopen op veel aanmeldingen verspreid over de verschillende dagen en dagdelen.

Zin om mee te doen?

Meld je dan nu aan via de onderstaande links:

* Inschrijfformulier Voorjaarscompetitie 2021 (team) 

Inschrijfformulier Voorjaarscompetitie 2021 (individueel)

De aanmeld termijn sluit op 11 december 2020 om 24:00 uur. Aanmeldingen na deze datum worden niet meer meegenomen.

Lees vooraf aan inschrijving het https://www.luckraeck.nl/competitiereglement goed door, voor de procedure van loten indien er meer teams zich aanmelden dan er baancapaciteit beschikbaar is. Wij adviseren teams van minimaal 6 personen samen te stellen.

We houden jullie op de hoogte van de aanmeldingen, of er geloot moet worden en wanneer de inschrijving bij de KNLTB definitief is. Indien er nog vragen zijn, mail dan naar [email protected]

We zien jullie aanmeldingen graag tegemoet!

Senioren Competitie Commissie

 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen