Opening van het clubhuis samen met de start van de clubkampioenschappen

26 augustus 2020


De afgelopen weken is door vele enthousiaste vrijwilligers verdeeld over diverse werkgroepjes hard gewerkt om een snelle opening van het clubhuis mogelijk te maken.


Aan de (nood) oproep van de Werkgroep Exploitatie Bar (WEB) om je vooral op te geven voor een of meer bardiensten is door maar liefst 110 leden gevolg gegeven. Daarmee kunnen we een tijdje vooruit, maar meer aanmeldingen zijn hard nodig. Leg dus niet al het werk bij andere leden, maar ook bij jezelf en geef je op. Simpel mailtje naar: [email protected].


Na vele contactmomenten met de gemeente, 2 inspecties van het clubhuis inclusief noodzakelijke aanpassingen, kregen we afgelopen dinsdag eindelijk toestemming om ons clubhuis te openen. Wat een opluchting en een mooi moment zo vlak voor de clubkampioenschappen en de najaarscompetitie!
Komende zaterdag 29 augustus bij de start van de clubkampioenschappen is het clubhuis geopend! Met vrijwilligers achter de bar, die misschien nog wat onwennig zijn, maar jullie gastvrij ontvangen.

Let op: geen contant geld, maar uitsluitend digitaal betalen!

Nieuwscategorieën