Meedoen aan de KNLTB Najaarscompetitie 2022?

09 mei 2022


De KNLTB Najaarscompetitie wordt weer gespeeld! Dit jaar van 16 september t/m 16 oktober 2022, met twee inhaaldagen tot 30 oktober.

Voor deze Najaarscompetitie hebben we weer een zeer divers competitieaanbod voor zowel beginnende als ervaren spelers en voor iedereen daar tussenin.

Eén van de belangrijkste wijzigingen van de najaarscompetitie is dat het aantal speeldagen van de KNLTB is aangepast van 7 naar 5. De reden van deze wijzigingen heeft te maken met de weersomstandigheden, en de herfstvakantie. 

Ben je beginnend tennisser en wil je competite spelen?

Dan hebben we nu ook in het najaar voor de 8&9 groep de mogelijkheid om competitie te spelen op donderdagavond of zondag (je speelt dan 2 dubbels) ! 

Voor 50+ ers is ook meer aanbod!

Op vrijdag ochtend hebben we naast de 50+ herendubbel competitie nu ook de GD 50+ (DD-HD-2GD). En voor de vrijdagmiddag de DD 50+ (4DD). Hier ben je verzekerd van twee banen! Een goed alternatief voor de drukke vrijdagavond?

Vrijdag en Zaterdagcompetie (17+ en 35+)

Op vrijdag hebben we de "reguliere" 17+ en 35+ dubbel competities (HD, DD en GD) en op zaterdag hebben we naast de dubbel competities ook nog de mogelijkheid om 4 singels en 2 dubbels te spelen. 

Heb je zin om mee te doen ?

Je kunt een team vormen met een captain waarna de captain het team  kan aanmelden. Het is ook mogelijk om je individueel als invaller aan te melden.

Let goed op de categorie waarmee je het team  wilt aanmelden!

Loten bij te veel inschrijvingen:

Gezien het hoge aantal aanmeldingen van het voorjaar is de verwachting dat voor de vrijdag avond geloot moet worden. Op de donderdagavond, zaterdag en de vrijdagochtend/middag is meer ruimte! Klik op de link voor de Loting procedure (competitiereglement)

Meld je dan nu aan voor de Najaarscompetitie 2022 via de onderstaande links:

* Inschrijven najaarscompetitie 2022 (Team)

* Inschrijven najaarscompetitie 2022 (Individueel)

De aanmeld termijn sluit op 31 mei 24:00 uur. Aanmeldingen na deze datum worden niet meegenomen.

Medio juni worden de aanmeldingen verwerkt door de KNLTB en horen de aangemelde teams of zij zijn ingeschreven voor de najaarscompetitie.

Indien er nog vragen zijn, mail dan naar [email protected].

We zien jullie aanmeldingen graag tegemoet!

Senioren Competitie Commissie

Marieke, Mirjam en Muriel

 

 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen