Luck Raeck zoekt financieel talent

03 maart 2019


De aankomende jaren zullen er veel dingen veranderen op het gebied van Financiën bij Luck Raeck. Voor deze veranderingen zoekt de penningmeester de ondersteuning van gedreven leden met een financiële of administratieve achtergrond.
 
Vervanging Leden- en Financiële administratie
Dit jaar zullen we beginnen met de vervanging van onze huidige applicatie voor de leden- en financiële administratie (eCaptain). Bij de implementatie van een nieuw systeem moet bepaald worden hoe dit systeem moet worden ingericht en zal gecontroleerd moeten worden of alle data correct worden overgezet naar het nieuwe systeem.
 
Analyse van scenario’s
Reeds enkele jaren heeft de Kascontrolecommissie geadviseerd om te analyseren op welke manieren de vereniging de exploitatie van haar activiteiten kan verbeteren. De penningmeester is op zoek naar ondersteuning om deze analyses uit te voeren. De werkzaamheden houden o.a. de analyse van andere verenigingen, het doorrekenen van verschillende opties en overleg met de penningmeester en de Financiële Denktank in. Denk hierbij bijvoorbeeld aan investeringsbeslissingen rondom de blaashal en nieuwe vormen van lidmaatschap.
 
Voel jij je aangetrokken tot één of meerdere van deze rollen:
  • Ledenadministratie
  • Financiële administratie
  • Analyse van exploitatie  
Aarzel dan niet en mail naar [email protected].

Nieuwscategorieën