Luck Raeck stelt tennisbanen beschikbaar in tijden van Corona

23 juni 2020


Het kabinet heeft sportverenigingen opgeroepen om de buitenfaciliteiten ook ter beschikking te stellen aan niet-leden van de vereniging.  

De afgelopen weken heeft Luck Raeck, de tennisvereniging van Maarssen-Dorp op Sportpark Daalseweide, een proef gedaan met een Corona-lidmaatschap. Hiermee kunnen niet leden, voor een geringe bijdrage voor 2 maanden gebruik maken van de tennisbanen van de vereniging.  

Wat blijkt, het is een ideale manier voor junioren, die door de corona beperkt worden in hun sportmogelijkheden, om met hun ouders of met vriend(innet)jes te kunnen tennissen zonder dat een volledige jaarcontributie hoeft te worden betaald. Daarom heeft Luck Raeck besloten om het coronalidmaatschap, zolang de coronamaatregelen van kracht zijn, voor iedereen beschikbaar te stellen.  

Hoe werkt het? Junioren, tot en met 16 jaar betalen € 30,00 en voor junioren vanaf 17 jaar is de prijs € 50,00. Hiermee kun je voor een periode van 2 maanden gebruik maken van de tennisbanen van Luck Raeck. Bevalt het? Dan kun je aan het eind van de 2 maanden het lidmaatschap omzetten naar een regulier lidmaatschap en wordt het reeds betaalde bedrag hierop in mindering gebracht.  

Dit Corona-lidmaatschap geeft alleen toegang tot de tennisbanen. Het is niet mogelijk deel te nemen aan tennislessen, competitie en/of toernooien. Je wordt geen lid bij de KNLTB.  

Heb je vragen; neem contact op met onze ledenadministratie via [email protected]

Nieuwscategorieën