Luck Raeck start met pilot laddercompetitie

20 mei 2020


Waarom een laddercompetitie?

De laddercompetitie is een laagdrempelige manier om wedstrijdjes te spelen op je eigen niveau en ook om mensen te leren kennen op de club. Je bepaalt zelf hoe vaak, wanneer en tegen wie je speelt. Het is bij uitstek geschikt voor nieuwe leden en leden die geen competitie spelen en/of meer wedstrijdervaring willen opdoen. We hopen dat je daarmee meer plezier beleeft aan je lidmaatschap van de club.  

Doelgroep: Spelers met single en dubbel rating van 8 of 9. Dames en heren
Speltype: Single-spel 
Wedstrijd: 45 minuten (incl. 5 minuten inspelen) en je telt de games door (bijv. 9-6)
Looptijd:  Zomerseizoen (juni-september)
Competitie:  Deelnemers dagen elkaar uit. Als de uitdager wint, verstevigt zijn/haar positie          op de ladder. Zo kun je telkens hoger geplaatste spelers uitdagen, tot je de top        van de ladder bereikt.  
Uitdagen:   Je kunt een van de 4 spelers die boven je staan uitdagen in de Club App. Je maakt samen een afspraak om te gaan tennissen en hangt ook zelf je baan af. Na afloop van de wedstrijd voer je de uitslag in in de Club App. Doe dit binnen 10 dagen nadat je bent uitgedaagd. Daarna wordt je positie op de ladder bijgewerkt en kun je weer nieuwe spelers uitdagen.   


Aanmelden?

Aanmelden, uitdagen en afhangen doe je via de KNLTB Club App. Ga naar de balk onderin de app, klik op spelen en vervolgends wedstrijden. Vervolgens zie je het blokje over de laddercompetitie. Kijk voor meer informatie op de website van Luck Raeck of stuur een email naar [email protected].  

 

Nieuwscategorieën