Laatste officiƫle wedstrijden najaarscompetitie gespeeld

28 oktober 2018


Najaarscompetitie afgerond
De wintertijd is weer ingegaan en de temperatuur is gedaald. Het najaar maakt plaats voor de winter. Het afgelopen weekend waren alweer de laatste officiĆ«le speeldagen voor de steeds populairder wordende vrijdag- en zaterdag najaarscompetitie.  Dit najaar hebben 21 teams van Luck Raeck hun tennisprestaties gemeten met andere verenigingen. De wedstrijden vonden plaats tijdens mooie nazomerse dagen of bij storm en regen, waardoor een aantal teams nog een inhaaldag voor de boeg heeft. 
Het lijkt erop dat we drie kampioensteams in ons midden hebben. Deze teams feliciteren we van harte ! 

Inschrijving Voorjaarscompetitie
Nu da Najaarscompetitie is afgesloten worden alweer de voorbereidingen getroffen voor de voorjaarscompetitie 2019. Medio november zullen we hierover meer informatie vertrekken waarna de inschrijving geopend wordt. Eind maart organiseren we een captains avond om weer alle belangrijke zaken rondom de competitie door te spreken.

KNLTB Clubapp
Als je het nog niet gedaan hebt: download dan vooral de KNLTB Club App (vervanger van de KNLTB app), zodat je snel op de hoogte bent van berichten over de competitie, de competitie stand en andere informatie over Luck Raeck!

Senioren competitie commissie
Marieke, Mirjam en Muriel


Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

030-2444125

Sportparkweg, Maarssen

Postbus 179
3600 AD Maarssen