🎾Jeugd Commissie zoekt met SPOED extra leden🎾

15 november 2020

Jeugd Commissie zoekt met SPOED extra leden

Luck Raeck heeft al jaren een groot aantal jeugdspelers, waarvoor de Jeugd Commissie regelmatig activiteiten organiseert zoals de Jeugd Club Kampioenschappen, het familietoernooi, de competitie, wintertennis en het pannenkoekentoernooi. Dit met als doel om elke jeugdspeler, van beginneling tot veelbelovend junior, plezier aan tennis te laten beleven.

De JC bestaat al jaren uit eenzelfde club aan ouders die de activiteiten voor jullie kinderen met plezier organiseren. Op dit moment zijn er nog 2 leden over in de JC, waardoor wij dringend op zoek zijn naar nieuwe aanwas die willen bijdragen aan de JC activiteiten. Wij doen daarom nogmaals een dringend oproep aan jullie om je op te geven.

Het mooist is als je ons als JC lid komt versterken, maar je kan je ook opgeven voor een deelactiviteit. Denk hierbij aan meehelpen bij de organisatie van wintertennis of een toernooi; of het ondersteunen van de jeugdcompetitie coördinator bij het faciliteren van de thuiswedstrijden.

Krijgen wij geen gehoor op deze oproep dan is het voor de JC niet meer haalbaar de gebruikelijke activiteiten voor onze jeugdspelers te organiseren het komend seizoen. Dat vinden we erg jammer. Meld je dus per direct aan, zodat wij in gesprek kunnen gaan over wat je kan en wil bijdragen. Tenniservaring is prettig maar niet noodzakelijk, enthousiasme overbrengen is de kern. Reageer naar [email protected] met jouw contactgegevens en interesse en we nemen contact met je op.

Sportieve groeten,

Nanoushka Jansen en Nico Bonnet

Nieuwscategorieën