Feestelijke opening verbindingsbrug tussen sportpark Daalseweide te Maarssen en sportpark Zuilen te Utrecht

05 november 2018


Op zaterdag 3 november om 14:00 uur is de verbindingsbrug tussen sportpark Daalseweide te Maarssen en sportpark Zuilen te Utrecht op feestelijke en sportieve wijze geopend.

De openingshandeling werd verricht door wethouder Hetty Veneklaas (Stichtse Vecht) en Klaas Verschuure (Utrecht), samen met de aanwezige sportclubbestuurders. De opening vond plaats op de Zuilense Laan, de scheidingsweg tussen beide parken en gemeenten. 

De brug is een eerste fysieke stap en symboliek in de samenwerking van de gemeente Utrecht en Stichtse Vecht om de sportparken Daalseweide, Zuilen en Elinkwijk samen te laten smelten tot één groot sportief park: Zuilense Vecht.

In de zogenaamde Gebiedsvisie ligt er een plan om van de sportparken één samenhangend, gemeentegrens-overstijgend sportief park Zuilense Vecht te maken, waarbij sport het verbindende thema is.

Voor Luck Raeck als één van de initiatiefnemers komt er na ruim 4½ jaar duwen en trekken een einde aan een moeizame periode. Eindelijk kan Luck Raeck in samenwerking met v.v. Maarssen, DWSM en OVVO zich gaan richten op de concretisering van de plannen. Daartoe werd vanmiddag de Intentie overeenkomst met de gemeente Stichtse Vecht ondertekend.

Dank gaat uit naar allen die een bijdrage geleverd hebben en speciale dank gaat uit naar Hans Bosman, die samen met ondergetekende vanaf het eerste uur betrokken is.

Cor van Alphen


Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 244 4125

Sportparkweg, Maarssen

Postbus 179
3600 AD Maarssen