Blaashal update: Indoor tennis weer mogelijk vanaf 15 jan 2022! Boeken van de hal kan via de Club App!

06 oktober 2021


Blaashal staat dit winterseizoen van 6 november 2021 tot en met 26 maart 2022 

De blaashal is weer open gegaan en vanaf zaterdag 15 januari 2022 kunnen we weer overdekt tennissen bij Luck Raeck!

Let op: Een Coronatoegangsbewijs (CTB) is verplicht voor het spelen in en betreden van de hal. 

Huren van een tennisbaan in de blaashal: gebruik de KNLTB Club App! 

De KNLTB Club App kan vanaf deze winter door Luck Raeck leden ook gebruikt worden voor het boeken én direct betalen van een tennisbaan in de blaashal.

De app is gratis voor Luck Raeck leden en eenvoudig te downloaden via de App Store of Google Play. Houd je ledenpas bij de hand voor je KNLTB bondsnummer. Vergeet vooral niet om de pushberichten aan te zetten via instellingen zodat je op de hoogte gehouden wordt van je boekingen. 

Een losse baan huren kost Eu25/uur op doordeweekse dagen tot 19uur en gedurende het weekend EU20/uur (voor iedereen gelijk).

Huren van tennisbaan in de blaashal voor niet-leden: KNLTB Meet & Play App

Via de KNLTB Meet & Play App (gratis te installeren via de App Store of Google Play) kunnen ook niet-leden direct een tennisbaan in onze blaashal boeken én betalen. De beschikbaarheid van de tennisbanen in de hal is direct te zien, te boeken én te betalen. Deze app faciliteert dus dezelfde mogelijkheden als de Club App voor de eigen leden. Wil je via de website een tennisbaan in de blaashal boeken, dat kan ook:  www.tennisboeker.nl

Voor de nieuwe Luck Raeck leden

Voor onze nieuwe leden (en natuurlijk ook voor alle anderen): Over de banen 1 tot en met 4 wordt gedurende een deel van de herfst en winter periode, een blaashal geplaatst. De hal zelf, het opzetten, onderhoud en het energiegebruik gedurende deze periode kost de vereniging extra geld en die wordt betaald uit de opbrengsten van de verhuur van de banen. Het gebruik van de banen in de blaashal valt dus NIET onder de jaarlijkse Luck Raeck contributie en de banen in de blaashal kunnen daarom door zowel leden als niet-leden van Luck Raeck apart gehuurd worden.

Voor de huur van een tennisbaan in de blaashal wordt onderscheid gemaakt in 'vaste' huur en 'losse' huur. De losse huur kan dus via de KNLTB CLub App of the Meet & Play App.   

Vaste huur tennisbaan in de blaashal

Een baan in de hal kan op een vaste dag en tijd voor de gehele winter (19 weken) worden gehuurd. Via onze website, onder T.V. Luck Raeck staan de tarieven vermeld en kun je hiervoor een inschrijformulier invullen. Er zijn nog altijd banen en tijden beschikbaar: in de (vroege) ochtenden tot 10uur, op diverse tijden in de middagen, delen van de zaterdag en zondag en zelfs nog een paar tijden in de late middag en avonduren (vanaf 21 uur). Mochten er nog specifieke vragen zijn, stuur gerust een email naar [email protected]

We ontvangen graag jullie feedback over het gebruik van de KNLTB Club App in combinatie met de blaashal boekingen - onderaan dit bericht of per email aan [email protected]   

Sportieve wintergroet!

Namens de Blaashalcommissie T.V. Luck Raeck

Robert

Nieuwscategorieën Blaashal


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen