Jeugd Trainingen

WINTERLESSEN JEUGD 2021/2022

Tenniskids vanaf 5 jaar

Met Tenniskids biedt Luck Raeck jeugdspelers vanaf 5 jaar leuke en leerzame activiteiten, waardoor ze eerder het tennisspel kunnen spelen dan voorheen het geval was. Hoe? Door klein te beginnen. In drie stappen bereiden onze trainers jonge kinderen voor op het echte tennisspel: een hele baan met echte tennisballen. Van Rood naar Oranje en Groen! In alle kleuren wordt gespeeld verschillende baangroottes en gefaseerd geprobeerd het complete slagenarsenaal van service tot volley aan te leren. 

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN

Wanneer:   Van 27 september 2021 t/m 18 maart 2022, m.u.v. de herfst- kerst- en krokusvakantie

Cursusduur:   20 lessen

Lesduur:   50 minuten

Betaling: Via een automatische incasso of factuur per email

 

  Groep 4 Groep 6-8  
Tarief voor clubleden  335,-  € 223,- tot € 298,- afhankelijk van groepsgroote
Tarief voor niet leden  369,-  € 249,- tot € 328,-  afhankelijk van groepsgroote

Onze trainers:

   

Jeroen Overbeke      Mike Darmanin

Jeroen en Mike proberen de inschrijvingen voor groep 6-8 personen zoveel mogelijk tot 8 personen aan te vullen zodat het lestarief zo laag mogelijk is. Dit is alleen mogelijk bij voldoende beschikbaarheid van de deelnemers.

Geef daarom zo veel mogelijk beschikbare uren aan. Het tarief zal naar beneden worden bijgesteld als de bezetting beter is dan verwacht.

U-pas houders krijgen korting op basis van hun persoonlijk beschikbare budget

De eerste lessen worden nog op de buitenbanen gegeven. Vanaf begin november worden de lessen gegeven in de blaashal.

SPELREGELS

  • Wij doen ons uiterste best je in te delen in de groep van je keuze. Mocht dit echter niet mogelijk blijken, dan nemen wij contact op om andere mogelijkheden te vinden.
  • De trainer zal uiterlijk twee weken voorafgaande aan de eerste les laten weten in welke groep en op welk tijdstip je bent ingedeeld.
  • Bij afzegging na de start van de lessen is het volledige lesgeld verschuldigd.
  • Bij ziekte van de deelnemer vervalt de les; je kunt een vervanger laten spelen.
  • Bij ziekte van de trainer wordt voor een vervangende trainer gezorgd indien mogelijk. Indien geen vervangende trainer gevonden kan worden wordt de les in onderling overleg op een later tijdstip ingehaald
  • Jouw factuur of incasso-overzicht wordt alleen via het door u aangegeven emailadres verzonden, indien er nog geen emailadres in onze administratie bekend is. Anders wordt het emailadres uit onze administratie gebruikt.