Terug naar overzicht

Ton Bleijenbergh Zomeravondtennis 2020

Luck Raeck
30-7-2020 19:30 - 30-7-2020 23:00
Joop van den Berg, Mieke Joosten, Patricia Swinnen

Beste clubgenoten,
Deze zomer ziet ons tennisseizoen er door coronamaatregelen heel anders uit dan we gewend zijn. Gelukkig kan er inmiddels weer een balletje geslagen worden en mag er zelfs weer gedubbeld worden.   De commissie van het jaarlijkse Zomeravondtennis staat daarom in de startblokken om ook deze zomer weer het Ton Bleijenbergh Zomertennis te organiseren.
In principe kan er weer drie weken achter elkaar op de maandag- en de donderdagavond getennist worden met clubgenoten die je misschien nog niet zo goed kent. Elke wedstrijd weer een andere indeling; dit maakt zomeravondtennis ook leuk voor nieuwe leden die nog niet zoveel mensen kennen.  

De 6 speelavonden dit jaar zijn op 20, 23, 27 en 30 juli en op 3 en 6 augustus. Noteer deze data vast in je agenda! Er worden twee rondes per avond gespeeld, de eerste begint om 19.45u en de tweede om 21.15u. Je bepaalt zelf hoeveel avonden je mee wil doen en hoeveel rondes je speelt; dat kun je op de dag zelf nog tot 16.00u beslissen. Aan het eind van de laatste avond wordt bekend gemaakt wie de Ton Bleijenbergh wisseltrofee mee naar huis mag nemen.  

Helaas moeten we nog even een slag om de arm houden of alles definitief door kan gaan. Belangrijk hierbij is of de kantine tegen die tijd weer open is en of het coronavirus niet opnieuw gaat pieken. We houden jullie op de hoogte!  

Joop van den Berg, Mieke Joosten en Patricia Swinnen.    

  Terug naar overzicht