Blaashal: info en reserveren voor een seizoen

Als gevolg van het Covid-19 virus is de blaashal in het voorjaar van 2020 niet afgebroken. Het baangebruik van de blaashal valt daarom tot en met vrijdag 18 september 2020 onder het normale reguliere lidmaatschap van de tennisvereniging Luck Raeck. Als Luck Raeck lid kun je in de zomermaanden dit jaar dus altijd tennissen! Bij regen kan de hal gebruikt worden en bij lekker weer kan gewoon op een van de andere 7 beschikbare gravel banen via het afhangsysteem een baan geboekt worden. 

Het winterseizoen 2020-2021 start op zaterdag 19 september 2020 en eindigt op vrijdag 19 maart 2021. Dit betekent dat de banen in de hal apart gehuurd kunnen worden door zowel leden als niet-leden van de tennisvereniging Luck Raeck. Je kunt één of meer baanuren huren voor het gehele winterseizoen of "losse" vrije baanuren huren.

In de moderne blaashal kun je met veel plezier winter tennissen. De vier vernieuwde Top Clay banen met gravel (uit 2019) bieden een uitstekende ondergrond en zicht in de overdekte blaashal. De wanden van de hal zijn steil, waardoor er veel ruimte is naast en boven de banen; de verlichting is heel plezierig. De lampen hangen boven de banen aan het plafond.   

Tijdens de kerstdagen in de period van 25 december tot en met 1 januari is de hal NIET beschikbaar voor de vrije verhuur. Kijk snel op de reserveringssite voor de mogelijkheden! Er zijn drie verschillende prijscategorieën afhankelijk van de dag en tijd van de baanhuur. De tarieven zijn opgenomen in het aanvraagformulier hieronder. 

Als je één of meer baanuren voor het gehele winterseizoen wil huren, download dan het bijgaande aanvraagformulier onder de foto, vul het in en mail het naar [email protected]  .