Blaashal: info en reserveren voor een seizoen

Als gevolg van het Covid-19 virus is besloten om de blaashal vroegtijdig af te breken en de TopClay banen 1-4 zo snel mogelijk beschikbaar te maken voor buiten-gebruik.

Mocht het bestuur binnenkort besluiten om de hal in het najaar weer op te zetten dan zal het winterseizoen 2021-2022 starten op zaterdag 18 september 2021 en eindigen op vrijdag 18 maart 2022. Dit betekent dat de banen in de hal apart gehuurd kunnen worden door zowel leden als niet-leden van de tennisvereniging Luck Raeck. Je kunt één of meer baanuren huren voor het gehele winterseizoen of "losse" vrije baanuren huren.

In de moderne blaashal kun je met veel plezier winter tennissen. De vier vernieuwde Top Clay banen met gravel (uit 2019) bieden een uitstekende ondergrond en zicht in de overdekte blaashal. De wanden van de hal zijn steil, waardoor er veel ruimte is naast en boven de banen; de verlichting is heel plezierig. De lampen hangen boven de banen aan het plafond.   

Tijdens de kerstdagen in de periode van 25 december tot en met 1 januari is de hal NIET beschikbaar voor de vrije verhuur. Kijk snel op de reserveringssite voor de mogelijkheden! Er zijn drie verschillende prijscategorieën afhankelijk van de dag en tijd van de baanhuur. De tarieven zijn opgenomen in het aanvraagformulier hieronder. 

Als je één of meer baanuren voor het gehele winterseizoen wil huren, download dan het bijgaande aanvraagformulier onder de foto, vul het in en mail het naar [email protected]  .  

Hoe je "losse" vrije baanuren kunt reseveren verwijzen wij naar de uitleg onder reserveren blaashal .  Direct klikken op de link om te reserveren https://hal.luckraeck.nl/  kan natuurlijk ook. Maak in ieder geval de reservering volledig af. Losse uren reserveren kan vanaf de week van 9 september 2021. Dan zal ook de link weer update en actief zijn.

Vragen en opmerkingen 

Voor info/vragen neem contact op met de blaashalcommissie via het e-mailadres  [email protected] 

De Blaashalcommissie bestaat uit voorlopig drie leden: Robert van Arem, Hans Bosman en Cor van Alphen.

 

2020-2021 Aanvraagformulier wintertennis LR Final.xls