Blaashal: info en reserveren voor een seizoen

In de periode medio september tot en met maart zijn de vier Canada Tenn banen van Luck Raeck overdekt met een blaashal. In de moderne blaashal kun je met veel plezier in de winter tennissen. De wanden van de hal zijn steil, waardoor er veel ruimte is naast en boven de banen; de verlichting is heel plezierig. De lampen hangen boven de banen aan het plafond.  

Het baangebruik in de hal valt niet onder het reguliere lidmaatschap van onze tennisvereniging. De banen moeten daarom apart gehuurd worden. Je kunt één of meer baanuren huren voor het gehele winterseizoen of "losse" vrije baanuren huren. Het winterseizoen start op maandag 24 september 2018 en eindigt op zondag 17 maart 2019. In de periode dinsdag 25 december 2018 tot en met dinsdag 1 januari 2019 is de hal niet beschikbaar. Er zijn vier verschillende prijscategorieën afhankelijk van de dag en tijd van het baanuur. De tarieven zijn opgenomen in het aanvraagformulier.

Als je één of meer baanuren voor het gehele winterseizoen wil huren, download dan het aanvraagformulier onder de foto, vul het in en mail het naar [email protected] .  

Hoe je "losse" vrije baanuren kunt reseveren verwijzen wij naar de uitleg onder reserveren blaashal .  Direct klikken op de link om te reserveren https://hal.luckraeck.nl/  kan natuurlijk ook. Maak in ieder geval de reservering volledig af. 

Vragen en opmerkingen 

Voor info/vragen neem contact op met de blaashalcommissie via het e-mailadres  [email protected]

De Blaashalcommissie bestaat uit drie leden: Cor van Alphen, Ton Bleijenbergh en Hans Bosman.

180228 Aanvraagformulier wintertennis 2018-2019 Luck Raeck.xls

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

030-2444125

Sportparkweg, Maarssen

Postbus 179
3600 AD Maarssen