Blaashal: info en reserveren voor een seizoen

In de periode medio september tot en met maart zijn de vier vernieuwde Top Clay banen met gravel ervaring van Luck Raeck overdekt met een blaashal. In de moderne blaashal kun je met veel plezier in de winter tennissen. De wanden van de hal zijn steil, waardoor er veel ruimte is naast en boven de banen; de verlichting is heel plezierig. De lampen hangen boven de banen aan het plafond.  

Het baangebruik in de hal valt niet onder het reguliere lidmaatschap van onze tennisvereniging. De banen moeten daarom apart gehuurd worden. Je kunt één of meer baanuren huren voor het gehele winterseizoen of "losse" vrije baanuren huren. Het winterseizoen start op zaterdag 21 september 2019 en eindigt op vrijdag 13 maart 2020.

Dit jaar is de hal tijdens de kerstdagen voor het eerste ook geopend tegen een speciaal tarief. Kijk snel op de reserveringssite voor de mogelijkheden! Op 31 december 2019 en 1 januari 2020 is de hal niet beschikbaar. Er zijn vier verschillende prijscategorieën afhankelijk van de dag en tijd van de baanhuur. De tarieven zijn opgenomen in het aanvraagformulier.

Als je één of meer baanuren voor het gehele winterseizoen wil huren, download dan het bijgaande aanvraagformulier onder de foto, vul het in en mail het naar [email protected]  .